Житомирська область долучиться до пілотного проекту електронних торгів

За ініціативи громадських активістів та організацій, для забезпечення прозорості процесу державних закупівель створено систему електронних торгів «ProZorro».


20 серпня 2015 року з метою запровадження на Житомирщині е-системи у облдержадміністрації відбулися презентації відповідних електронних сервісів здійснення закупівель.

Захід відбувся за участю голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського, голови обласної ради Віталія Француза, першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка із залученням координаторів проекту системи державних закупівель «ProZorro» та представників електронних торговельних майданчиків.

Основною метою системи є забезпечення відкритості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією. Електронна система спрощує доступ малого і середнього бізнесу до державних торгів, дозволяє економніше витрачати бюджетні кошти та забезпечує громадський контроль за процесом торгів.

Сергій Машковський підкреслив, що найбільшою перевагою електронних закупівель є можливість громадського контролю, що сприятиме відкритості сфери та зменшенню корупції.

 

Последнее изменение Четверг, 20/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework