Машковський й надалі контролює процес видачі житлових субсидій

В області продовжують здійснювати організаційні заходи для забезпечення злагодженої роботи усіх структурних підрозділів, установ і організацій та надавачів житлово-комунальних послуг щодо надання житлових субсидій за новим порядком.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів розширену нараду за участю голів РДА та керівників компаній-надавачів комунальних послуг. Головним питанням було надання житлових субсидій населення. «Головним механізмом забезпечення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги є Програма житлових субсидій. Ми повинні гарантувати малозабезпеченим громадянам стабільність витрат на оплату житлово-комунальних послуг незалежно від зміни вартості послуг», - сказав Сергій Машковський.
Про це повідомляє прес-служба ОДА.
В.о директора департаменту праці та соціального захисту населення Василь Павлюк прозвітував, що станом на 19.08.2015 до райміськуправлінь праці та соціального захисту населення за призначенням житлової субсидії за удосконаленим порядком звернулося 104,5 тис. домогосподарств. 101,5 тис. домогосподарствам призначено житлову субсидію (92,5% від кількості справ, які підлягали опрацюванню).
Решта справ будуть опрацьовані після отримання необхідних даних від організацій, що надають ЖКП, внесення заявниками уточнень в некоректно заповнені заяви та декларації та приведення у відповідність особових рахунків з організаціями-надавачами.

Последнее изменение Пятница, 21/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework