Заява ГО “Всеукраїнське об'єднання Антикорупційний блокпост”

Антикорупційний Блокпост має безліч питань відносно правильності призначення Глушаниці, а саме до того чи є він відповідною кандидатурою на дану посаду. Безумовно варто зазначити що конкурс на заміщення вакантної посади проводить Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру, саме ця служба проводить відбір кандидатів. Нами було надіслано ряд запитів до цієї установи, наразі ми чекаємо відповіді та перевіримо неупередженість та умови конкурсу, адже ми маємо підозру щодо лобіювання обрання кандидатури Глушаниці.

Щодо Глушаниці М.В. то нами було висунуто ряд питань до цієї особи, більше того, за всі дні пікетування ані він, ані офіційні представники держустанови жодного разу не вийшли, щоб поспілкуватись з нашими активістами. Єдиний хто постійно до нас приходив і захищав пана Глушаницю - це помічник народного депутата Розенблата Б.С. Юля Чепюк. Це нас дуже дивує і насторожує.

В скрутний для країни час надзвичайно важливим є кадровий актив службовців, їх освіта, досвід та навички для ефективної роботи. Цинічними є заяви про відповідність персони отриманій посаді через наявність економічної освіти чи якоїсь іншої освіти, якщо вона за профілем прямо на відповідає обов'язкам, які вона зобов'язана буде максимально ефективно виконувати.

 

28 серпня 2015

ГО “Всеукраїнське об'єднання антикорупційний блокпост”

 

Последнее изменение Пятница, 28/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework