×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині встановлено 5 клас пожежної небезпеки: На найближчий тиждень опадів не прогнозують

28 серпня губернатор спільно із керівництвом оперативно-рятувальної служби області, працівниками лісового господарства,

n 3108155606правоохоронцями, екологами, а також керівництвом райдержадміністрації здійснили виїзд в зону лісової пожежі, що в Коростенському районі.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Останнім часом від мешканців Коростеня надходило багато скарг щодо сильної задимленості та збільшення кількості пожеж в місті та районі.

В одному з лісництв ДП «Коростенське ДЛГ» очільник області провів робочу нараду, на якій заслухав доповіді керівників вищезазначених служб та голову РДА про роботу щодо запобігання, виявлення та ліквідації пожеж в екосистемах.

- Зараз встановився найвищий 5 клас пожежної небезпеки. На жаль, синоптики на найближчий тиждень не прогнозують нам опадів — це і є першопричиною загорянь, поруч і людський фактор, — зазначив заступник начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Олег Держанівський. – Проте, ситуація контрольована. Ми спільно з лісниками робимо все можливе щоб в найкоротші терміни виявляти та локалізовувати осередки займання в лісових масивах, на торфовищах та на відкритих ділянках території, - сказав він.

Нагадаємо, що через підвищену пожежну небезпеку в області обмежено доступ громадян до лісу та призупинено мисливський сезон.

n 3108155606 1

- Ми входимо в трійку лідерів по кількості пожеж по Україні. Цього року їх кількість в рази вища, ніж минулого, - зазначив Сергій Мошковський, який особисто спостерігав за ходом ліквідації пожежі під час свого візиту.

На завершення очільник області звернувся до голови Коростенської РДА та наголосив, що у цей складний період саме він, як керівник району, повинен забезпечувати належну співпрацю органів місцевого самоврядування та всіх служб на підвідомчій території. Адже основна функція місцевої влади – це координація всіх структурних підрозділів та територіальних органів.

Последнее изменение Понедельник, 31/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework