×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На вулицях міста знову дим: лісівники говорять, що горить полігон під Житомиром

Аби не допустити розповсюдження вогню, на межі полігону та лісових масивів Житомирського лісгоспу постійно чергує лісова охорона.

n 3108155615Як пояснив заступник начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Олег Держанівський станом на 31 серпня в околицях міста Житомира пожеж в екосистемах не зафіксовано.

Як повідомляють у прес-службі ЖОУЛМ, найймовірніше, ця задимленість розповсюджується з 37 Житомирського військового полігону. Адже там ведуться активні стрільби, і враховуючи те, що трав'яний покрив нині повністю сухий, так чи інакше загоряння виникають. На думку рятувальників, цей дим не несе ніякої загрози здоров'ю людей, бо це горить не торф, не якісь хімічні речовини, а трава та чагарники.

Військовики контролюють ситуацію, в перервах між стрільбами пожежі локалізовують. Населення має з розумінням ставитися до горіння на окремих ділянках полігону, адже військові мають проводити навчання.

Аби не допустити розповсюдження вогню, на межі полігону та лісових масивів Житомирського лісгоспу постійно чергує лісова охорона.

«Ми вже провели оборювання, ведемо цілодобове чергування, проте неприємностей не уникнути – каже лісничий Тригірського лісництва Валерій Іщук. – Враховуючи безпосередню близькість розташування полігону, трапляється, що снаряди потрапляють і на територію держлісфонду. Минулого ж тижня загорівся очерет на річечці, що межує зі стрільбищем. Пожежу ліквідовували всім лісництвом півдоби. До гасіння долучилися і місцеві жителі Цісар Олександр, Антоненко Максим та Мовчан Геннадій. Лісівники щиро вдячні цим чоловікам за небайдужість.

Последнее изменение Понедельник, 31/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework