×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Скільки в Житомирі коштують знання? Репетиторство влітає батькам у немаленькі суми

Ні для кого не секрет, що українська система освіти не досконала.

l 01091502Люблячі батьки з усіх сил намагаються дати своїм дітям найкраще, в тому числі й знання.  Кожен мати чи батько мріє, аби їх дитина виросла успішною, тому шукають репетиторів ще в початковій школі.

Інформаційне агентство «Всі новини» вирішило дізнатися скільки в Житомирі коштують знання.

Ціни на навчання різняться: якщо школяр хоче підготуватися до ЗНО під час приватних уроків, вартість заняття збільшується, якщо батьки бажають підтягнути дитину по шкільній програмі – ціна нижча.

Кожний предмет теж має свою вартість. Англійська мова є однією з найдорожчих – від 70 грн за заняття, у середньому, для ефективного засвоєння знань, займатись треба 2-3 рази на тиждень. До того ж школяру необхідно придбати спеціалізовані книжки, зошити та аудіокниги, вартість яких від 200 грн. Дехто з викладачів самостійно забезпечує учнів роздатковими матеріалами.

Репетиторство по хімії та фізиці буде коштувати від 60 грн за заняття. Вчителі рекомендують займатися двічі на тиждень. Математика дешевше: від 50 грн за заняття, але відвідувати приватні уроки краще 2-3 рази на тиждень, в залежності від здібностей школяра.

Вартість занять з української мови та літератури під час підготовки до ЗНО коштує від 80 грн за заняття. Займатися необхідно 1-2 рази на тиждень.

Історія України від 50 грн за заняття, а біологія – від 65 грн. Відвідувати уроки необхідно в залежності в знань та навичок школяра.

Якщо батьки бажають підтягнути дитину по предметам шкільної програми, допомогти з підготовкою домашнього завдання, тоді приватне заняття коштувати від 50 грн, але щоденно.

Ціна на репетиторство залежить від багатьох факторів: кваліфікації вчителя, його звань та регалій, від здібностей учня та його можливостей. Також вартість занять залежить від мети батьків, для чого вони наймають приватного викладача. Якщо просто підтягнути рівень знань по предмет загальноосвітньої школи, ціна нижча, коли поглибити знання, удосконалити, вивчити більше ніж дає школа, тоді вартість збільшується.

Лілія Мельник  

Последнее изменение Вторник, 01/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework