×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Полковник Михайло Примак спростовує інформацію про пожежі на полігоні

Через задимленість вулиць у місті активно ширяться чутки, що горить військовий полігон.

n 0309155660Представники влади міста разом з рятувальниками, лісівниками та представниками СЕС проінспектували Житомирський загальновійськовий полігон.

Однак, під час виїзду, комісії 2 вересня, на загальновійськовому полігоні ВДВ масштабних пожеж не виявлено.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, начальник полігону полковник Михайло Примак зазначив, що пожежі дійсно виникають під час навчальних вибухів гранат та снарядів, але вони мають локальний характер. Відразу навчання призупиняються і пожежа гаситься.

Заступник начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в Житомирські області Олег Держанівський прокоментував: «Періодично пожежі на території полігону виникають, але це робочі моменти. Проте спільно з іншими пожежами на території Житомирського району вони утворюють димову завісу. Зазвичай це відбувається зранку, коли немає вітру і дим накопичується у низинах».

Таким чином, задимленість у місті пов’язана не стільки з військовим полігоном, скільки з пожежами, які виникають на території навколишніх районів: горінням сухої трави, побутового сміття у приватних господарствах та залишків сільськогосподарської продукції на полях.

Завтра задля детальнішого вивчення пожежної ситуації в області голови РДА звітуватимуть в облдержадміністрації про пожежі в кожному районі, проблеми, які існують, та шляхи їх вирішення. 

n 0309155660 1

n 0309155660 1

Последнее изменение Четверг, 03/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework