Волонтери просять допомоги в облаштуванні Житомирського навчального центру ВДВ

Будівельних матеріалів для ремонту у приміщеннях Житомирського навчального центру ВДВ, де військові проходять бойову підготовку, передали благодійники.

Лінолеум, ковролін, світильники, замки, фарбу та шпаклівку на суму понад 45 тисяч гривень придбала компанія «Фаворит». Привіз допомогу особисто народний депутат України Борислав Розенблат:
«Центр працює, хлопці проходять бойову підготовку, але приміщення у жахливому стані і їх потрібно ремонтувати. Як депутати Верховної Ради України ми з Юлієм Мамчуром вже звернулися до Міноборони та Мінфіну щодо виділення необхідних коштів. Втім, поки там розглядатимуть це питання, я вирішив знайти будматеріали, щоб можна було почати своїми силами робити ремонт. Я одразу зателефонував кільком підприємцям, які б могли допомогти, в тому числі звернувся до керівництва компанії, яку колись очолював. Поки відгукнувся тільки «Фаворит». Вони придбали усе, що попросили хлопці».

Сьогодні допомога потрібна не лише на сході України, але і для облаштування новосформованих частин та навчальних центрів, - переконана голова правління Українського фонду благодійності Леся Морозова. Жінка була помічницею депутата обласної ради, а нині начальника Генштабу, Віктора Муженка. Тепер займається волонтерством – допомагає облаштовувати новостворений центр ВДВ на Корбутівці.

«Ми співпрацюємо з родиною Розенблат і з Бориславом Соломоновичем дуже давно. Вони завжди нам допомагають. Ми розуміємо, яка ситуація зараз у державі. Хлопці звернулися до мене, а я вже зателефонувала Бориславу Розенблату. Він перший раз приїхав, подивився і буквально через тиждень усе, що потрібно було по списку, все завіз. Ми дуже йому вдячні», - розповідає жінка.

За словами волонтера, наразі для облаштування центру потрібні меблі та ще деякі матеріали для ремонту. Охочих допомогти просять звертатися за номером телефону (097)768-09-87 (Леся Морозова).

 

 

Последнее изменение Понедельник, 07/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework