×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Коростень привіз до Слов'янська понад 20 тонн подарунків

5 вересня, на святкування 370-ї річниці заснування Слов'янська і 72-ї річниці визволення від нацистських окупантів, в Слов'янськ прибула делегація з міста-побратима Коростеня.

n 0709155701 1Як розповів "Діловому Слов'янську" Віктор Ходаковський, секретар Коростенської міської ради, місто-побратим приготував Слов'янську цілу фуру подарунків на честь Дня народження міста.

- Враховуючи ситуацію і знаючи, що в місті багато пошкоджених будинків, які досі не відновлені, крім щирих побажань ми привезли з собою і гуманітарну допомогу.

Вкотре руку допомоги нашому місту простягає Коростенський завод теплотехнічного обладнання у вигляді теплопункту з котельнею на сонячній батареї.

Такий подарунок, за словами жителів Коростеня, коштує близько 350 000 гривень і здатний обігріти 2000 квадратних метрів.

Також, пам'ятаючи всі наслідки бойових дій минулого року, місто-побратим подбав про будівельних матеріалах для відновлення житла. Так, Коростенський завод МДФ передав Слов'янську близько 9 тонн ламінованої підлоги і плити МДФ майже на 100 тисяч гривень, а завод залізобетонних шпал - цемент та будівельні матеріали.

Не оминула увагою делегація і проблему вимушених переселенців, велика кількість яких взяв Слов'янськ. Для них норвезька місія «Вітер надії та любові» зібрала 12 тонн допомоги у вигляді одягу, взуття та постільної білизни.

Частина отриманого буде передана в товариство інвалідів, а решта - в товариство Червоного Хреста.

Последнее изменение Понедельник, 07/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework