У Житомирі кандидата на посаду заступника голови ОДА обговорили разом із активістами

5 серпня у сесійній залі Житомирської облдержадміністрації відбулося громадське обговорення кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації В’ячеслава Поліщука, - повідомляє прес-служба ОДА.

Ініціював обговорення голова облдержадміністрації Сергій Машковський. Він наголошує на тому,що всі призначення на посади будуть прозорими і погоджуватимуться з громадою. Саме очільник області виніс на обговорення кандидатуру В’ячеслава Поліщука, який має обійняти посаду керівника апарату і координувати роботу кількох департаментів облдержадміністрації. Сергій Олександрович охарактеризував кандидата як фахового управлінця, що має чималий досвід роботи в бізнесі, а також досвід роботи в обласній раді, в жорсткій опозиції до влади Януковича. Також губернатор сказав, що фактів можливої корупційної діяльності В’ячеслава Поліщука не надійшло. 

Під час обговорення В’ячеслав Поліщук зазначить, що відчуває в собі енергію, бажання працювати, робити щось нове. Він переконаний, що між владою і громадою має бути активний діалог та поділяє погляди голови облдержадміністрації щодо викорінення корупції на всіх рівнях.

Одним з основних своїх завдань В’ячеслав Поліщук бачить залучення до влади молодих амбітних людей, які хочуть працювати. Принцип, який сповідуватиме у кадровому питанні, – ключові посади обов’язково мають проходити через громадське обговорення. «До мене як до заступника голови можна буде легко попасти на прийом з конструктивними пропозиціями, з критичними зауваженнями, які можуть поліпшити життя людей», - наголосив кандидат. 

 

 

 

 

Последнее изменение Среда, 06/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework