×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-Волинщина прощалася із загиблим героєм

11 вересня у Новограді-Волинському в останню путь проводжали сержанта Луцько Богдана Вікторовича,

n 1409155780кулеметника механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади, який загинув рік тому під час виконання військових обов’язків поблизу населеного пункту Степанівка Донецької області.

Як повідомляють у Новоград-Волинській міській раді, віддати останню шану герою до Будинку офіцерів прийшли представники міської та районної влади, його близькі, друзі, побратими, громада міста і району. Багато щирих слів скорботи було сказано в цей день на адресу військовослужбовця. Всі виступаючі висловлювали слова співчуття родині, друзям та знайомим загиблого, зазначаючи, що завжди пам’ятатимуть бійця, який ціною власного життя захищав територіальну цілісність нашої держави.

Народився Богдан Луцько 21 липня 1981 року в с. Селець Народницького району Житомирської області. 18 березня 2014 року був призваний на військову службу Новоград-Волинсько-Червоноармійський об’єднаним міським військовим комісаріатом на посаду кулеметник механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади. Загинув боєць рік тому під час виконання військових обов’язків поблизу населеного пункту Степанівка Донецької області. Розшукали загиблого за тестом ДНК.

Поховали Богдана Луцько в селі Гульськ, де він проживав з сім’єю. У військового залишились залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

n 1409155780 1

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework