×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вміст азоту діоксиду, сірчистого ангідриду, оксиду вуглецю та сажі в повітрі м. Житомира уже в нормі

Не зважаючи на похолодання, пожежі в екосистема на території області продовжуються.

n 1509155796Одна із таких сталася 14 вересня поблизу Малина, загорівся торф на землях запасу Нововороб’ївської селищної ради.

На гасіння залучалось 1 відділення пожежно-рятувального підрозділу ДСНС. Локалізація відбулася о 16:45. Вогнем пройдено 0,1 га торфу. Гасити такі пожежі складно, зважаючи на те, що торф не горить відкритим вогнем, а прогорає в глибину покладів на кілька метрів. На даний час пожежу ліквідовано, проте надзвичайники чергують на місці події аби уникнути повторного займання.

В той же час, Головне управління Держсанепідслужби у Житомирській області повідомляє, що впродовж минулого тижня (07.09.2015р.-12.09.2015р.) вміст азоту діоксиду, сірчистого ангідриду, оксиду вуглецю та сажі в атмосферному повітрі м.Житомира не перевищував гранично допустимих концентрацій.

Якість атмосферного повітря м.Коростень, Олевськ, Овруч, Новоград-Волинський, Коростишів, Малин, смт. Черняхів та Романів відповідала гігієнічним вимогам за показниками вмісту азоту діоксиду та ангідриду сірчистого.

Ситуація щодо якості атмосферного повітря перебуває на контролі Держсанепідслужби.

Последнее изменение Вторник, 15/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework