×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські школярі влаштували патріотичний флешмоб

У Житомирській міській гімназії №3 учні, вчителі та батьки організували патріотичний флешмоб "Україна - наша Батьківщина" та благодійний ярмарок.

n 1809155865До події готувались як вчителі з учнями, так і батьки. Розповідає директор гімназії Марія Дорошко: "Це не перший захід у нашому закладі. Вже вкотре ми проводимо такі акції і коштами допомагаємо нашим воїнам. Готувалися дуже активно, всією школою, з ноткою патріотизму. Всі виручені кошти підуть на допомогу бійцям 95-ї окремої аеромобільної бригади. Передаємо безпосередньо їм і так ми робимо кожного разу", передає «Житомирська Хвиля».

На свято завітав старшина 95-ї окремої аеромобільної бригади Володимир Майор. Учні подарували військовику власноручно намальований плакат із мапою України та патріотичними написами. Володимир Майор візьме його із собою в зону АТО, куди вирушить незабаром: "У свою 95-ту, в третю роту, поїде з нами в Слов’янськ чи в Авдіївку. Буду спати біля нього. Україна єдина, ділити її непотрібно і нема сенсу. Ми за вас, підтримаємо, захистимо".

Флешмоб та ярмарка – відкривають патріотичні заходи нового навчального року. Особливо хвилювались першокласники, адже учасниками такої події вони стали вперше. Розповідає вчителька перших класів Оксана Сахневич: "Для них це дуже відповідально, вони довго готувались, вони стурбовані і схвильовані. Діти активно допомагали мамам. І я вважаю, що саме таким чином ми виховуємо учнях патріотизм. Хотілося щоб вони через все життя понесли цю іскру дарувати добро, допомагати іншим і любити Батьківщину". Своїми враженнями поділилася учениця 1-Б Софія Гордійчук: "Ми з мамою вчора пекли тістечка, а сьогодні хочемо їх продати на ярмарку. Гроші, які заробимо, хочемо віддати нашим військовим, які захищають нашу Україну. Ми їм молимось".

Під час флешмобу "Україна - наша Батьківщина" старшокласники Житомирської міської гімназії №3 утворили малий герб України – тризуб. Після урочистостей всі бажаючі купували на ярмарку різноманітні домашні смаколики.

Последнее изменение Пятница, 18/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework