×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському малюки плетуть маскувальні сітки для АТО

Ніколи раніше українці не були настільки єдині духом. Це розумієш не тоді, коли слухаєш політиків з високих трибун.

n 2109155885Це відчуваєш серцем, коли бачиш, як старанно дитячі рученята плетуть маскувальні сітки для захисників під слова з пісні: «…у сонця — веснянки та іграшки, йому не потрібні автомати». Дуже шкода, що патріотизм гартується тепер війною, рясно скропленою кров’ю, але немає жодних підстав сумніватися ось у таких українцях: як дітей, так і військових, які є взірцем для багатьох.

Учасників бойових дій на Сході запросили у Палац дітей та молоді 17 вересня, коли в Україні відзначають День батька. Саме цього дня розпочали акцію «Маленькими рученятами збережемо татусям життя!». Ініціаторами стали вихованці Центру раннього розвитку «Першоцвіт» та їх батьки, а педагоги залюбки підтримали ідею плести зимові маскувальні сітки. Адже чимало татусів, рідних людей — зараз на війні, тож ці сітки мають стати оберегами, зробленими дитячими руками, - пише «Звягель».

Під час зустрічі армійці показали дітям, як треба плести сітки, усі разом зробили перші вузлики. Як розповіла директорка Палацу дітей та молоді Ольга Добровольна, підсумки акції планують підвести 14 жовтня — цього дня в Україні тепер святкують День захисника. На цьому пообіцяли не спинятися, допомагаючи бійцям на Сході.

За словами майора Павла Антонова, маскування рятує від ворожої розвідки та допомагає зберегти не лише техніку та зброю, а й життя бійців. Тому військові назвали акцію вкрай потрібною та щиро подякували за підтримку. Тим паче, що настільки маленьких помічників, яким лише 3-5 років, у них ще не було. «Усе починається з дитинства — як навчимо дітей піклуватися про рідну землю та її людей — такі «жнива» й зберемо, коли діти виростуть», — зауважив один із запрошених учасників АТО. В унісон з його словами — кожен вузлик на сітці, з проханням вберегти життя татусям…

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework