×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

"Олвіта-"Буд" - афера на 20 млн.: Ошукані інвестори продовжують боротися за свої права

30 вересня 2015 р. о 10:00 год. в приміщенні Житомирського апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Житомир, майд. Путятинський, 3/65, відбудеться судове засідання

n 2209155895в резонансній справі самої масштабної у м. Житомирі будівельної афери під назвою "Олвіта-"Буд".

Про це повідомляє  представник ошуканих вкладників Роман Гуртовено.

«Буде розглядатися апеляція подана ТОВ "Олвіта-Буд" на рішення окружного адміністративного суду, яким скасовано державну реєстрацію права власності за ТОВ "Олвіта-Буд" на об’єкт незавершеного будівництва, що побудований за людські гроші, але Олвіта-Буд незаконно зареєструвала на себе. Ошукані аферистами люди, що залишились без житла та грошей, потребують вашої підтримки», - повідомляє Роман.

Нагадаємо, понад сімдесят сімей вклали важко зароблені кошти в будівництво будинку, який повинно було побудувати ТОВ «Олвіта-Буд», що належить директору комунального підприємства Житомиртеплокомуненерго Дмитру Рогожину, однак в результаті не отримали ні квартир, ні коштів.

«Дана афера ще масштабніша ніж афера «Еліта-Центр» у Києві. Більше того, згодом виявилось, що ТОВ "Олвіта-Буд" не тільки не здало будинок в експлуатацію і не передало людям їхні квартири, а ще й незаконно оформило на себе право власності на незакінчений об’єкт будівництва не маючи на це жодних підстав. Тобто, фактично було не тільки розтрачено кошти, а й привласнено майно», - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework