×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі не вистачить землі для всіх учасників АТО

Бажаючих отримати земельні ділянки учасників АТО щодня збільшується.

n 2209155904Найбільше таких заяв у Житомирі, при чому землю в обласному центрі бажають отримати і ті, хто в Житомирі не живе.

Як повідомляє начальник управління регулювання земельних відносин Єлизавета Лалименко, від учасників АТО вже надійшло близько 1000 заяв на виділення земельної ділянки. Крім того, ще 41 заява від сімей загиблих та 114 - від тих, хто отримав поранення в ході бойових дій. З них близько 30-ти заявників вже зареєстрували право власності на землю.

- Шукаємо ділянки, але їх мало, - визнала Єлизавета Володимирівна. - Сьогодні була комісія, розглянули три заяви ...

Вона також зазначила, що є земельні ділянки, які в Земельний кадастр позначені як вільні, однак відповідно до генерального плану забудови міста, селища, села у них може бути зовсім інше цільове призначення, ніж житлова забудова. Співрозмовниця відзначила також, що і в сусідніх з Житомиром селах, зокрема Оліївці, Глибочиці, за її відомостями, вільних ділянок під забудову практично немає. Все роздали.

Наобіцяли воїнам землі під забудову, а потім виявилося, що її немає. Зате є біганина з паперами, штовханина в приймальнях, бажання чиновників "відмазатися", нескінченна та безнадійна черга і розчарування ...

Джерело: www.exo.net.ua

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework