×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада області зустрілася із дітьми сиротами та дітьми, позбавлених батьківського піклування у День усиновлення

З нагоди Дня усиновлення, який традиційно відзначають 30 вересня, відбулась щорічна зустріч керівництва області з першокурсниками з числа дітей-сиріт

n 3009156017та дітей, позбавлених батьківського піклування, комунального вищого навчального закладу «Житомирський інститут медсестринства» Житомирської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Цьогоріч 21 дитина зазначеної категорії вступила до інституту медсестринства на навчання за державним замовленням. Всі, хто має потребу в житлі, забезпечені безкоштовними місцями у гуртожитку, харчуванням та отримуватимуть гарантовану стипендію та інші соціальні виплати.

Усі учасники зустрічі отримали пам’ятні подарунки від голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради, також було зроблено фото напам’ять.

Під час зустрічі голова обласної ради Віталій Француз привітав молодь зі вступом до навчального закладу, відзначив, що обрали вони вкрай важливу та благородну професію. «Ви у своєму юному віці вже зазнали певних труднощів, але тепер все у ваших руках. Потрібно впевнено прямувати до своєї мети, а для цього ви маєте прикласти максимум зусиль», - сказав Віталій Француз.

Також у заході, який відбувся за організаційного сприяння служби у справах дітей облдержадміністрації (начальник Олена Савельєва), взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Машковський, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор коледжу КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» Антоніна Піскарьова.

Последнее изменение Среда, 30/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework