Житомирський бронетанковий завод підписав угоду про співпрацю із польською компанією PSO

Згідно з новими домовленостями, завод отримає технології виробництва та оснащення бронетанкової техніки оптичними пристроями.

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

Протягом другого дня роботи на ХІІ Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека 2015" Державний концерн "Укроборонпром" підписав низку стратегічних документів, спрямованих на розвиток бронетанкового кластеру, зокрема на інтеграцію його підприємств у міжнародну кооперацію та впровадження сучасних технологій.

Делегація "Укроборонпрому" підписала Меморандум про співпрацю з транснаціональною компанією Flir Systems щодо постачання тепловізійного обладнання на потреби української армії та модернізації цими пристроями вітчизняної бронетехніки. Flir Systems є найбільшою у світі комерційною компанією, що спеціалізується на розробці та виробництві тепловізійних камер, компонентів і датчиків зображення.

Також представники Концерну підписали Меморандум з канадською компанією Inkas щодо модернізації бронетехніки та створення сучасного центру її обслуговування. Inkas є одним із світових лідерів надання послуг бронювання та захисту техніки.

З турецькою компанією Aselsan ДК «Укроборонпром» домовився про модернізацію української бронетехніки електрооптичними системами.

Крім того, керівництво ДП "Житомирський бронетанковий завод", що входить до складу ДК «УКРОБОРОНПРОМ», підписало угоду про співпрацю із польською компанією PSO. Згідно з новими домовленостями, завод отримає технології виробництва та оснащення бронетанкової техніки оптичними пристроями. Заплановане і створення на ЖБТЗ центру їхнього сервісного обслуговування.

Нагадаємо, що майже 200 зразків сучасної військової техніки виробництва підприємств-учасників Державного концерну «УКРОБОРОНПРОМ" представлені на ХІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека - 2015».

 

Последнее изменение Пятница, 02/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework