Перший день прийому анкет до нової поліції: черга із студентів та очікування на приїзд Авакова

Анкети розпочали приймати сьогодні в Житомирському драмтеатрі ім. Івана Франка о 9 ранку.

Серед перших бажаючих потрапити до лав нової патрульної поліції, які чекали на відкриття пункту, більшість – студенти, та є і нинішні військовослужбовці та працівники органів внутрішніх справ.

– Трохи сумнівався, чи претендувати на службу в поліції, але врешті прийняти остаточне рішення допомогли рідні і друзі, з якими сьогодні ми й прийшли подавати заявки. Щиро хочемо кращого майбутнього для нашої країни, - каже житомирянин Андрій, студент місцевого вишу.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, участь у відкритті пункту прийому анкет до нової патрульної служби у Житомирі взяли також столичні поліцейські, які охоче ділилися набутим досвідом підготовки та безпосередньої роботи.

Також по обіді до Житомира приїде Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Нагадаємо, набір триватиме з 2 по 23 жовтня 2015 року щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00.

Подати заявку до участі в конкурсі може кожен бажаючий змінити країну на краще, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, з посвідченням водія категорії «В» та знанням української мови, без судимостей.

Про умови конкурсу більше можна дізнатись за номером багатоканальної «гарячої лінії» (0412) 40-77-77 або на сайті mvs.gov.ua, де також можна зареєструватись через онлайн-анкету.

 

 

Последнее изменение Пятница, 02/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework