×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для військовослужбовців збільшили розмір компенсації за винаймання житла

Для сімей житомирських військовослужбовців складом менше трьох осіб становить 2067 грн.

n 0710156110Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак підписав наказ щодо збільшення норми компенсацій за винаймання житла для військовослужбовців.

Наказ скасовує попереднє рішення про зменшення суми компенсації, повідомляє Міноборони України, - передає Інтерфакс-Україна.

"На сьогодні мінімальний розмір компенсації за винаймання житла для сімей військовослужбовців складом менше трьох осіб становить: для міста Києва - 2756 грн; для обласних центрів - 2067 грн; для інших населених пунктів - 1378 грн", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок увечері.

Крім того, для сімей, що складаються з трьох і більше осіб, - для міста Києва - 4 тис. 134 грн, для облцентрів - 3,1 тис. грн, для інших населених пунктів - 2 тис. 067 грн.

"Зазначимо, що протягом жовтня відбудеться перерахування з подальшою компенсацією коштів за період із травня по вересень. Зазначені видатки будуть забезпечені Міністерством фінансів України", - повідомили в прес-службі міністерства.

Так, інформують в оборонному відомстві, Мінфіном на компенсацію за винаймання житла військовослужбовцям виділено 140 млн грн, з яких 90 млн грн на виплати за жовтень і перерахунок за попередні місяці, по 25 млн - на листопад і грудень цього року.

Як повідомлялося, 4 жовтня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ефірі телепередачі "10 хвилин з прем'єр-міністром" повідомив, що до нього звернулася жителька Кам'янця-Подільського, чоловік якої - учасник АТО, офіцер з 15-річним стажем військової служби, з тим, що було знижено компенсацію за винаймання житла військовослужбовцями. За словами жінки, розмір компенсації зменшився з 1,2 тис. до 600 грн. При цьому військова частина не має можливості надати службове житло.

Прем'єр зазначив, що нині такої компенсації потребують близько 11 тис. сімей військовослужбовців. "Тільки що розмовляли з міністром оборони України. Міністр оборони прийняв рішення підняти компенсацію до 1200 грн", - сказав А.Яценюк.

Последнее изменение Среда, 07/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework