×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Засинаєте на роботі? Розітріть долоні та капніть настоянку в чай

Робочий день тільки почався, а робити вже нічого не хочеться. Мрії лише про сон…

l 09101520Начебто режим дня не порушуємо, лягаємо спати вчасно, але ось прокинутися вранці неможливо, руки не слухаються, ноги не йдуть.

Щоб не заснути в офісі та зігрітися холодними жовтневими днями, заваріть зелений чай та додайте туди кілька крапель настоянки лимоннику, женьшеню або елеутерококу.

Інформаційне агентство «Всі новини» не рекомендує гратися із енергетиками, краще використовувати ефірні олії: їх і потрібно всього одну краплю. Комусь допоможе лимон або розмарин, комусь – лаванда.

Рухова активність – чудовий спосіб підбадьоритися, однак, коли нападає сонливість, про рух думати не хочеться.

Тому рекомендуємо енергійно потерти долоні одна об одну, приблизно протягом 2-х хвилин так, щоб з'явилося відчуття тепла. Потім розітріть теплими пальцями вушні раковини, щоки, кілька хвилин легко постукайте пальцями по маківці голови, а волосся розчешіть - по кілька разів у різні сторони. Можна ще промасажувати кулаком передпліччя, із зовнішнього і внутрішнього боку.

Нагадаємо, що надмірне захоплення роботою призводить не просто до перевтоми, а до синдрому хронічної втоми, у такому випадку потрібно вже справжнє лікування. Організуйте свою роботу й відпочинок правильно, тоді ви набагато частіше будете почувати себе бадьоро та енергійно.

Последнее изменение Пятница, 09/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework