Сергій Машковський особисто проконтролював доставку гуманітарної допомоги житомирським військовослужбовцям на Сході України

Уже вкотре жителі Житомирської області відправляють гуманітарну допомогу військовослужбовцям, які зараз виконують військовий обов’язок на Сході України, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Минулого тижня голова облдержадміністрації Сергій Машковський, представники громадського формування охорони порядку та державного кордону «Святослав» (батальйон «Полісся»), громадської організації «Сила людей» і депутати Житомирської міської ради Олександр Рабінович та Михайло Пухтаєвич відвідали населені пункти на Сході держави, які були звільнені українськими військовими під час антитерористичної операції.

Очільник області особисто проконтролював доставку медикаментів, засобів гігієни та продуктів харчування учасникам АТО у містах Слов’янську та Краматорську Донецької області.

Під час робочої поїздки Сергій Машковський ознайомився з побутом військовослужбовців і дізнався про їхні потреби. За словами посадовця, бійці з нетерпінням чекають вантажів і звісток із дому.

«Сьогодні вся Житомирщина об’єдналася заради допомоги нашим військовим. Але ми також маємо підтримувати і членів їхніх сімей», – зауважив Сергій Олександрович.

Нагадаємо, за ініціативи Першого заступника Глави Адміністрації Президента України Геннадія Зубка, голови облдержадміністрації Сергія Машковського та першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина триває збір допомоги для бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Так, щоп’ятниці жителі області можуть передати десантникам посилки та листи підтримки.

 

Последнее изменение Среда, 13/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework