Юрій Пономаренко, військовослужбовець 54-о розвідбатальйону: «Ми всі однакові й повинні дбати, щоб життя людей змінювалося на краще»

Юрій Пономаренко – демобілізований військовий. 14 місяців захищав незалежність України, виконував небезпечні завдання у зоні бойових дій, був командиром БМП-2 54-о окремого розвідувального батальйону.

Народився в 1976 році в місті Житомирі. Закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю з систем автоматики. Працював на різних підприємствах Житомира, зокрема ТОВ «Меркс Трейд», філії ЗАТ «Київбудком» та інших. З 2008 року веде підприємницьку діяльність.

На сьогодні, є членом Житомирської спілки учасників та ветеранів АТО «Схід». Балотується у депутати міської ради від політичної партії «Республіканська платформа» з метою встановити справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги. Хоче дбати про розвиток інфраструктури міста та не допускати самовільної забудови.

Юрій Пономаренко одружений, має двох неповнолітніх дітей. Якщо житомиряни довірять йому мандат депутата міської ради, планує турбуватися не тільки проблемами молоді й людей старшого віку, а й опікуватися проблемами ветеранів збройних сил України.

«Ми всі однакові й повинні дбати, щоб життя людей змінювалося на краще», - каже військовий Юрій Пономаренко.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 16/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework