×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

179 родинам загиблих військовослужбовців область виплатила 5,3 млн. грн.

16 жовтня у Житомирі пройшла розширена нарада з питання виконання завдань, наданих за підсумками наради 06.10.2015 щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

n 1610156261Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, в нараді взяли участь начальники управлінь праці та соціального захисту населення районів та міст області та керівництво відповідних департаментів ОДА.

Про проведену роботу в області щодо соціального супроводу родин загиблих учасників антитерористичної операції та демобілізованих військовослужбовців - учасників антитерористичної операції доповіла Галина Корінна, директор департаменту праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації. За її словами, з метою соціального супроводу та забезпечення потреб демобілізованих військовослужбовців та родин загиблих в області складено 3779 соціальних паспортів. Це дозволило оперативно виявляти нагальні потреби зазначених категорій громадян та вживати заходи щодо їх вирішення у відповідності до чинного законодавства.

На сьогодні забезпечено санаторно-курортними путівками 203 демобілізованих військовослужбовців, із 404, що звернулися.

Станом на 15.10.15 протезування (ортезування) кінцівок забезпечено 18 особам, 2 осіб забезпечено технічними та іншими засобами реабілітації, 4 пораненим військовослужбовцям оформлено документи та видано направлення для протезування (у даний час вони готуються до протезування).

З державного бюджету придбано 32 квартири для сімей загиблих військовослужбовців, учасників АТО та осіб які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

З метою покращення соціального захисту за рахунок коштів обласного бюджету надано допомогу 179 родинам загиблих військовослужбовців на загальну суму 5,3 млн. грн.,285 пораненим військовослужбовцям на загальну суму 452,9 тис. грн. та 250 членам сімей учасників АТО на загальну суму 140,3 тис. грн.

Сергій Машковський звернувся до начальників управлінь праці та соціального захисту населення та наголосив на необхідності активізувати роботу щодо вирішення проблем сімей загиблих та демобілізованих учасників антитерористичної операції. «Ви несете особисту відповідальність за кожного військовослужбовця та кожну родину загиблих. Головне для них увага і наша турбота. Не буде належної роботи – будуть кадрові зміни», - зазначив він.

n 1610156261 1

n 1610156261 1

Последнее изменение Пятница, 16/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework