Житомир, Тетяна Пашкевич: Місто, городяни не повинні фінансувати чиновника

«Місто, його мешканці не повинні фінансувати чиновника, - впевнена Тетяна Пашкевич, - Місто наймає менеджерів, які шукають гроші й розв’язують конкретні прикладні завдання – ремонт, комунікації, послуги, сервіс, - зазначила Тетяна Пашкевич, кандидат на посаду Житомирського міського голови під час підписання Хартії вільних міст України, яке організував УКРОП.

Як зазначала раніше Тетяна Пашкевич, команда УКРОПУ спирається на міські ініціативи, на самоорганізацію громади, щоб міста стали головним ресурсом змін у країні. «Потрібно запровадити реальне самоврядування, не на папері, а в дійсності. Завжди і всюди самостійно додержуватися принципу рівності один з одним, а також рівності перед законом, брати на себе відповідальність. Не можна вимагати від когось виконання його обов’язків, не виконуючи власних», - впевнена головна укропівка.

За її словами, у Житомирі довіру до влади треба не відновлювати, а створити її, як нове, досі не бачене, але основоположне явище, бо, погодьтеся, неможливо відновити те, чого не було в природі. На жаль, у нас надлишок політиків та «обіцяльників», немає фахівців у галузях. Комунальні підприємства повинні розвиватися. «Як керівник комунального підприємства, мені вдалося вивести його з боргової ями, вперше за десяток років його існування, - зазначила Тетяна Пашкевич, - Якщо перспективи не має у підприємства – скорочувати, а не виконувати функції паразитування на грошових потоках і генеруванні тіньових заробітків для чиновників-кураторів. Ми маємо відмовитися від порочного принципу - «призначаємо своїх смотрящих, родичів, кумів» і «жадібно їмо житомирські ласощі»».

 

Последнее изменение Пятница, 16/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework