×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі журналістам розповіли про порушень виборчого законодавства, відповідальності та захисту прав медіа

17 жовтня журналісти Житомирської області взяли участь в тренінгу щодо порушень виборчого законодавства, відповідальності та захисту прав медіа.

n 1910156271Як повідомляє ГМ «ОПОРА», в ході тренінгу експерти обговорили з учасниками права журналістів в день голосування, гарантії діяльності представників ЗМІ,  типологізацію порушень виборчого законодавства, правову відповідальність за вчинення злочинів проти виборчих прав, хід розслідувань кримінальних справ по виборах до Верховної Ради 2014 року, статус цих кримінальних проваджень, які судові рішення у кримінальних провадженнях проти виборчих прав громадян були ухвалені (10 судових рішень), які покарання понесли особи, що були визнані винними у виборчих злочинах (14 осіб).

Також особлива увага приділялась правам та обов’язкам спостерігачів і журналістів під час виборів та взаємодії спостерігачів від неурядових організацій з медіа в день голосування.

Експерт ОПОРИ Жанна Чмут поінформувала про важливість ефективної взаємодії громадських спостерігачів та журналістів щодо виявлення порушень виборчого законодавства, особливо в день голосування, про важливість громадського контролю за ходом розслідування правоохоронними органами таких порушень. «Саме така співпраця і є запорукою чесному перебігу виборчої кампанії, є важелем щодо недопущення фальсифікації результатів волевиявлення жителів області,  запобіганню підкупів виборців та адміністративному ресурсу», - наголосила вона.

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework