×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському на фасаді однієї із шкіл відкрили меморіальну дошку загиблим в зоні АТО випускникам

У військовому протистоянні в східному регіоні Новоград-Волинщина зазнала значних втрат…

n 1910156275Першим бійцем 30-ї окремої механізованої бригади, хто поклав своє життя за мир і спокій на рідній землі, став капітан медичної служби Дмитро Герасимчук. Майже рік тому, 21 листопада 2014 року, на фасаді ЗОШ №7 з’явилася меморіальна дошка на честь загиблого героя.

Втім, це була далеко не остання непоправна втрата, як для Новоград-Волинського військового гарнізону, так і для навчального закладу, який завжди славився військово-патріотичним вихованням. За словами директора школи Віктора Овдіюка, з перших днів антитерористичної операції сотні випускників закладу за покликом Батьківщини стали на її захист, багато з них стоять на захисті кордону і сьогодні.

13 жовтня, напередодні Дня захисника України, на фасаді ЗОШ №7 з’явилася ще одна меморіальна дошка, на якій золотими крижалями навіки вписано імена ще чотирьох молодих героїв-захисників. У серпні 2014 року в боях під Степанівкою обірвалися життя старшого солдата, старшого механіка-водія, 33-річного Остапчука Ярослава Олександровича та солдата, командира відділення, 26-річного Чижа Олега Володимировича. Ще один боєць, старший сержант, командир відділення, 38-річний Михайлов Сергій Петрович помер 18 вересня 2014 року від травм отриманих під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО 3 вересня 2014 року. Наймолодший серед них, солдат, кулеметник, 22-річний Кулінич Андрій Григорович був поранений 18 лютого 2015 року під час виконання бойового завдання поблизу смт. Луганське в районі Дебальцеве. Під час транспортування до лікарні санітарна машина потрапила під обстріл і Андрій загинув, про це інформує прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

Директор ЗОШ №7 Віктор Овдіюк висловив щиру вдячність усім, хто підтримав цьогорічну першовересневу акцію навчального закладу «Пам'ять замість квітів», в рамках якої було вирішено відмовитися від  купівлі квітів на перше вересня, а передати ці кошти на виготовлення меморіальної дошки випускникам школи, які загинули в зоні АТО.

n 1910156275 1

n 1910156275 1

n 1910156275 1

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework