×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

СЕС: азот діоксиду, ангідрид сірчистого та оксид вуглецю у повітрі Житомира не перевищує допустимої норми

За результатами лабораторних досліджень проб атмосферного повітря, відібраного 19.10.2015 р. на території житлових забудов в районі вул.Корольова, 20, Корольва, 85 та Корольова, 143.

n 2010156295Спеціалістами Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області та ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр» продовжується здійснення щоденного моніторингу атмосферного повітря населених місць у зв’язку з тривалим пожежонебезпечним періодом та виникненням на території області пожеж лісових масивів, торфовищ, сухої трав’яної рослинності.

За результатами лабораторних досліджень проб атмосферного повітря, відібраного 19.10.2015 р. на території житлових забудов в районі вул.Корольова, 20, Корольва, 85 та Корольова, 143 встановлено, що вміст азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, оксиду вуглецю та пилу у досліджених пробах не перевищував гранично-допустимих концентрацій.

Станом на 19.10.2015 р. вміст шкідливих речовин, що виділяються в процесі горіння сірковмісних та азотовмісних речовин, у м. Житомирі відповідає фоновим значенням і суттєво не відрізняється від даних багаторічних спостережень.

Ситуація щодо стану забруднення атмосферного повітря перебуває на постійному контролі Держсанепідслужби.

Последнее изменение Вторник, 20/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework