×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівське сміття перероблятимуть у потужному сучасному комплексі

У Бердичеві ввели в експлуатацію потужний сучасний комплекс із переробки сміття.

n 2010156306Все сміття, що надходить, пропускається через конвеєрну лінію до сортувальної кабіни з облаштованими у ній шахтами. Персонал комплексу ділить непотріб на фракції: частина із цього всього відправиться на існуюче сміттєзвалище, а частина – під прес, аби далі опинитися на сміттєпереробних заводах, - йдеться у сюжеті Телеканалу «ВІК».

Будівництво сміттєпереробного комплексу проходило у дуже непрості для країни часи, але у «Поліссі-Екосфері» змогли зробити так, аби воно жодним чином не лягло фінансовим тягарем на плечі бердичівлян: комплекс звели суто за кошти підприємства, без навіть копійки бюджетних коштів. Запуск у дію цього потужного «знешкоджувача» непотребу дозволяє зменшити навантаження на існуюче сміттєзвалище на 50 %. І це, з його слів, ще далеко не межа.

Запущена у Бердичеві лінія розрахована на переробку 30 тисяч тон сміття на рік, інформує керівник ТОВ "Полісся-Екосфера" Віктор Колісніченко, це сто відсотків того, що надходить із міста. А ще вона дає роботу 17-ти працівникам, про комфортні умови праці яких у «Поліссі-Екосфері» намагалися подбати у повній мірі: в окремому приміщенні облаштували душові кімнати, вбиральні, роздягальню. Працівники мають можливість випрати спецодяг та приділити час обіду в їдальні.

Тішить те, констатували, серед іншого, присутні на запускові, що сміттєзвалище вже не розростатиметься шаленими темпами. А особливо тішать слова Віктора Колісніченка, мовляв, такий величезний обсяг проробленої роботи і гарний результат на виході є лише першим етапом у процесі боротьби зі сміттям за європейськими стандартами.

Последнее изменение Вторник, 20/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework