×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі закликають підтримати соціально – екологічну ініціативу «Дерева Миру»

Протягом жовтня-листопада 2015 року громадська організація «Українські Креативні Реформатори» проводить в Україні Всесвітню соціально-екологічну ініціативу «Дерева Миру»(Global project of the «Trees of Peace»), яка об’єднала вже 50 країн світу.

n 2310156365Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Житомирській області.

Ініціатива має за мету згуртувати людей і їх енергію «ЗА МИР», яку вони передадуть деревам у різних куточках світу, дерева будуть рости і укріплювати енергію миру, співдружності та свідомого життя, прикрашаючи довкілля. Головними напрямками ініціативи є усвідомлення важливості миру, об’єднання представників національних спільнот в Україні та за кордоном.

Кожен має можливість сфотографуватися зі своїм Деревом Миру та завантажити фото на інтерактивну карту світу http:ukrngo.org.ua, де можна згодом побачити фото Дерев висаджених із думками про Мир із різних країн світу.

Метою ініціативи «Дерева Миру» є проявлення позиції «ЗА МИР» шляхом висадження дерев, що сприяє об’єднанню людей та озелененню країн.

Державна екологічна інспекція у Житомирській області, підтримуючи соціально – екологічну ініціативу «Дерева Миру», запрошує всіх небайдужих взяти активну участь у цій благодійній акції.

Кожна людина, громадська організація, установа чи бізнес-структура може долучитися та зробити вагомий внесок в укріплення миру, об’єднання національних спільнот, озеленення, виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

Последнее изменение Пятница, 23/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework