×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В п’яти комунальних закладах області шукають очільників

Термін подачі документів на участь у конкурсі – 30 днів від дати публікації оголошення.

n 2610156388Конкурси на заміщення вакантних посад директорів оголошені по Житомирському обласному літературному музею, Кмитівському музею образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука, комунальній установі "Обласний культурно-мистецький центр", Житомирському вищому професійному училищу-інтернату та Пугачівському дитячому будинку-інтернату, передає «Житомирська Хвиля».

"Ми сьогодні оголосили конкурс на заміщення вакантних посад керівників комунальних установ: дві посади в галузі культури і три посади в галузі соціального захисту. Цим ми продовжуємо відкритість і прозорість у роботі обласної ради для того, щоб керівники призначались не кулуарно, а за рішенням конкурсної комісії і депутатського корпусу. Тому хочу побажати наступній каденції обласної ради, яка завершить проведення цього конкурсу, щоб ця норма проведення відкритих конкурсів залишалась", – прокоментував рішення конкурсної комісії обласної ради заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Оголошення про конкурси на зазначені посади та вимоги до бажаючих брати участь у конкурсі будуть розміщені на сайті обласної ради та в газеті "Житомирщина" 27 жовтня. Термін подачі документів на участь у конкурсі – 30 днів від дати публікації оголошення.

Последнее изменение Понедельник, 26/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework