×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Олевську продовжують ловити бурштинокопачів

27 жовтня рейдової групою нацгвардійців в лісовому урочищі затримано 2 нелегалів-копачів, в яких виявлено понад 1 кг бурштину.

n 2810156435З місць нелегальних розкопок також вилучено  генератор, глибинний насос, бензопилу, пожежні рукави, лопати, сачки та інше. Розпочато кримінальні провадження, - повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Під час відпрацювання територій можливого видобутку бурштину спеціальна група правоохоронців виявила 2 факти роботи копачів сонячного каменю.

У першому випадку було затримано 29-річного жителя обласного центру, який за допомогою генератора та глибинного насоса вимивав лісовий грунт у пошуках цінного каміння. У чоловіка вилучено близько 30 гр знайденого бурштину.

Інший шукач – 31-річний житель Ємільчинського району облаштував у лісовому масиві місце для розкопок, використовуючи бензопилу, яку у нього працівники міліції згодом вилучили. Також при огляді у нього було виявлено близько 1 кг сонячного каменя.

Затримані та вилучені у них знаряддя були доставлені до Олевського РВ УМВС для відповідного оформлення.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.  Порушникам загрожує покарання від штрафу (від 6 800 гривень) до обмеження або позбавлення волі на термін до 3 років.

n 2810156435 1

Последнее изменение Среда, 28/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework