×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студент житомирського «політеху» отримав іменну стипендію Верховної Ради України

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.10.2015 р.  № 1098  шістьом житомирським студентам призначено іменну стипендію Верховної Ради України на 2015/2016 навчальний рік.

n 2910156445Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Зокрема, грошові виплати від ВРУ протягом навчального року отримуватиме Кучер Владислав Володимирович – студент 4 курсу (група ОА-76) факультету обліку і фінансів  Житомирського державного технологічного університету.

«Владислав Кучер здобуває освіту у технологічному університеті за напрямком підготовки  «Облік і аудит». Це  старанний  студент, який  сумлінно ставиться до навчання, навчальний план виконує на «відмінно». Має гарні навички роботи з комп’ютером, на досить доброму рівні володіє польською мовою, що дає можливість вивчення іноземного досвіду в сфері бухгалтерського обліку та економічного аналізу, – розповідають про стипендіата у деканаті факультету обліку і фінансів. – Владислав активно займається науковою діяльністю на кафедрі обліку і аудиту Житомирського державного технологічного університету, зокрема бере участь у науково-практичних конференціях і форумах, проходить наукове стажування з напрямом «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку, економічного аналізу та аудиту».

Брав активну участь в організації Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів присвячених Дню науки, а також  виступав на ній.
За  роки навчання в університеті зарекомендував себе як відповідальний студент. Наполегливий, цілеспрямований, ініціативний, комунікабельний, знаходить спільну мову як зі студентами, так і з викладачами університету, вміє працювати в команді. У спілкуванні з одногрупниками проявляє креативне та незалежне мислення».

Последнее изменение Четверг, 29/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework