×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Станом на 28 жовтня в області житлову субсидію отримують 177,4 тис. домогосподарств

До райміськуправлінь праці та соціального захисту населення за призначенням субсидії за новим порядком звернулося 139,7 тис. домогосподарств.

n 2910156446Надано запити до ПФУ, ДФС та інших організацій по 169,8 тис. справах (нові звернення та ті, які діяли в опалювальний період 2014/2015 року).

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На сьогодні майже по 167,9 тис. справах, що становить 94,4 % від тих, які підлягають опрацюванню, прийнято рішення про призначення житлової субсидії.

Станом на 28 жовтня в області житлову субсидію отримують 177,4 тис. домогосподарств, що становить майже 130,5 % відповідно до плану цільових показників (136 тис. домогосподарств).

Якщо громадянин звернувся за призначенням субсидії в неопалювальний сезон, коли розмір плати за житлово-комунальні послуги у межах соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами, не перевищує обсягу обов’язкового відсотка платежу, управління праці та соціального захисту населення розраховує розмір субсидії на початку опалювального сезону без додаткового звернення цього громадянина.

Тому, якщо раніше вам було відмовлено у призначенні субсидії, то з настанням опалювального сезону такі справи будуть знову переглядатися у зв’язку з підвищенням рахунків за житлово-комунальні послуги.

Последнее изменение Четверг, 29/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework