×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському відзначили 71-у річницю визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня у Новограді-Волинському з нагоди 71-ої річниці визволення України від фашистських загарбників відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків землякам,

n 3010156469загиблим у роки ІІ Світової війни у міському сквері Слави.

Про це повідомляє офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради.

Вдячні нащадки щорічно у цей день вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Цього ж дня у великій залі Будинку рад відбулося урочисте засідання клубу „Ветеран“. Із доповіддю про історію запеклої боротьби наших славних воїнів виступив голова ради ветеранів міста Василь Парфьонов. Невимовно страшних втрат зазнав український народ у тій страшній воєнній круговерті, що розметала, нівечила і розтоптала, мільйони людських доль. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих на фронтах, закатованих у фашистських катівнях, спалених у пекельних крематоріях, замучених голодом , всіх тих хто віддав своє життя за Перемогу.

Представники самодіяльних колективів міста, творчої молоді міста привітали присутніх тематичними музичними номерами.

В рамках підготовки до 71-ої річниці визволення України від фашистських загарбників протягом жовтня у навчальних закладах міста відбулися зустрічі з ветеранами, у бібліотеках міста проходили тематичні виставки. Працівники управління праці та соціального населення відвідували ветеранів війни за місцем їх проживання, у лікарнях, з метою вивчення стану їх соціально-побутового забезпечення, медичного обслуговування та повсякденних потреб.

Последнее изменение Пятница, 30/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework