×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі відкрили мобільний пункт з надання безплатної вторинної допомоги переселенцям

Тепер внутрішньо переміщені особи можуть отримати безкоштовну юридичну допомого.

i 06111516 2Надання безоплатної правової допомоги діє в рамках соціальної програми Уряду України та гарантує людям ефективний захист їхніх прав.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олег Горай  зауважив: «Мені дуже приємно, що Міністерство юстиції сьогодні проводить дійсно позитивні і якісні реформи. І всі ці реформи спрямовані на те щоб покращити та захистити права громадян. Зокрема відкриття пункту по наданню допомоги це вже перша конкретна дія, яка покаже, що правами внутрішньо переселених осіб держава піклується.»

Метою створення такого пункту є реалізація ініціативи, яка має полегшити життя даній категорії громадян і мінімізувати спілкування з чиновниками та бюрократичну тяганину.

У відкритті пункту взяли участь заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Ярослав Лагута, заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Віталій Баєв, начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олег Горай, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда та його заступник Наталія Радушинська, директор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Кулик. Також на відкритті мав бути присутній Міністр юстиції України Павло Петренко, але в зв’язку з тим що він мав бути обов’язково присутнім на нараді, яку проводить Прем’єр-міністр України, він був відсутнім.

У мобільному консультаційному пункті громадянам, що переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, які проживають на території Житомирщини, за допомоги співробітників Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, будуть надаватися виїзні правові консультації. А також – у разі необхідності – здійснюватиметься представництво їх інтересів у судах.

Гаряча лінія на яку можна звернутися: тел. 097 414 73 93.

Адреса Житомирського міського центру з надання безоплатної вторинної допомоги: м. Житомир, вул. Гагаріна, буд. 47.

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

i 06111516 1

Последнее изменение Пятница, 06/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework