×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бийся, серденько, бийся!

Щастя не в грошах?  У свої 14 років Юрко Коханчук та його батьки знають відповідь на це питання.

n 1611156690Хлопчику близько місяця тому поставили діагноз некомпактний міокардит. Лікарі бояться таких слів, як: «Залишилось не довго…». І ось, до 20 листопада 2015 року необхідно зібрати суму для трансплантації серця в 140 000$, - це приблизно 3,5 мільйона гривень. Станом на 12 листопада вже зібрано 890 000 гривень. В Україні заборонено законодавством проводити такі операції, тому необхідно летіти в Індію.

Стан здоров’я Юрія - критичний, знаходиться він у реанімації. Попри хворобу хлопчик має сили посміхатись і вірити в те, що невдовзі повернеться на навчання та зможе грати у футбол з друзями. Єдине, за що турбується найбільше – чи зможе він так сильно любити маму із новим серцем…

Щодня на рахунок поступає в середньому 5 000 гривень. Так, світ не без добрих людей, проте, чому ці люди – вчителі, лікарі, держслужбовці, пенсіонери? Чому ініціативу виявляють студенти, діти? Де ж наші можновладці, де політики, котрі витрачають мільйони на передвиборчу агітацію? Кому потрібні керівники місцевих органів самоврядування, котрі не мають бажання чи змоги допомагати нужденним? То як вони збираються допомагати місту?

Ми – не можновладці! У нас є душа! Допоможімо серденьку Юрка битись! Не будьмо байдужими, адже від хвороби не застрахований ніхто. Дякуймо Богові за те, що маємо! Цінуймо те, що маємо! Й бережімо себе і своїх близьких!

Реквізити для допомоги:

Картка Приват Банку 4323 3450 0109 5331

Коханчук Марина – мама

Коханчук Олександр – 38 097 25 16 819 – батько

Последнее изменение Понедельник, 16/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework