×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві пройшла п'ята міжрегіональна виставка зі стендово-технічного моделювання. ФОТО

14 листопада у Центрі позашкільної освіти ім. О. Разумкова відбулася V Бердичівська відкрита міжрегіональна виставка-конкурс НТТУМ «Стендове технічне моделювання», що пройшла.

n 1611156702Ідейним натхненником виставки виступив гурток історико-технічного стендового моделювання під керівництвом Олега Савенка, - повідомляє «Бердичівський погляд».

Географія виставки з кожним роком розширюється. Цьогоріч участь у ній взяли делегації з міста Золотоноша, Володимир-Волинського, Нововолинського, Кам'янця-Подільського, Коростишева, Бєлгород-Дністровського, Житомира, Києва, Високої Печі, Броварів та Броварівського району, смт. Глухівців. Звісно, не обійшлось і без господарів заходу – конкурсантів з Бердичева.

«Щороку Бердичів гостинно приймає друзів-моделістів з різних куточків України. Дивлячись на кількість учасників, виставка користується успіхом, а це не може не тішити», - зазначила директор ЦПО ім. О. Разумкова Олена Боровська.

На виставці були представлені різні вироби: мініатюрні кораблі та літаки, танки та автомобілі. Можна лише уявити, скільки часу над їх створенням працювали. Головне, в один голос зазначають учасники, займатися цією справою потрібно з любов'ю та гарним настроєм, бо інакше нічого не вийде. Крім того, стендове технічне моделювання потребує особливої посидючості та витримки.

У ході підведення підсумків конкурсу були нагороджені учасники, як серед дорослих, так і дітей. Кращими  на ювілейній виставці були визнані моделісти з Нововолинська. Серед бердичівлян відзначились Антон Юхимчук, Богдан Мовчан, В'ячеслав Захарчук, Тимур Верховський. 

n 1611156702 1

n 1611156702 1

n 1611156702 1

Последнее изменение Понедельник, 16/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework