×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі навчають як правильно управляти багатоквартирними житловими будинками

Житомирська міська рада почала навчання по програмі «Управління житловою нерухомістю»

i 17111538для осіб, що працюють або планують працювати на ринку управління багатоквартирними житловими будинками.

Як зазначає Сергій Сухомлин: «Ми маємо змінити підходи і ставлення, люди мають побачити, що дійсно є користь від даного управління. Тому ваше завдання, це не просто завдання менеджерів, які мають грамотно надати людям послуги по управлінням їх житловим будинком. Ви також і комунікатори, які мають встановлювати особисті контакти з мешканцями, для того щоб вам довірили і ви змогли змінити ситуацію в плані недовіри до житлово-комунального господарства. Зміна форми управляння, яку ми пропонуємо – вона прогресивна. Вона дає людям можливість покращити свої житлові умови».

Для участі в навчальній програмі подали заявки більше 100 осіб. Програма складається з трьох етапів. Перший етап включає в себе курс лекцій, які читатимуть в Житомирській міській раді. Навчання проводитиметься на базі курсів підвищення кваліфікації працівників житлово-комунального господарства при НУ «Львівська Політехніка». Лекторами навчального курсу будуть експерти і спеціалісти з питань управління нерухомим майном, юридичних, економічно-фінансових, бухгалтерських та технічних аспектів управління житловим будинком тощо. Перший етап навчання триватиме чотири дні з 17 по 20 листопада.

Після цього будуть обрані 20 осіб, які поїдуть до Львову на навчання. Де отримають знання по бухгалтерському обліку та іншим програмним забезпеченням необхідним для ведення фінансово-господарської діяльності.

На третьому етапі навчання, що планується на наступний рік, кращих учнів повезуть на стажування до Польщі. Проте третій етап ще знаходиться під питання, адже на нього коштів ще не виділили. Тому будуть шукати грантові кошти.

Слухачі, які пройдуть весь навчальний курс і успішно складуть підсумкове тестування, отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації працівника сфери житлово-комунального господарства за напрямком «Управління житловою нерухомістю».

Дана навчальна програма спрямована на підвищення компетенції і спроможності мешканців управляти житловим господарством. До участі у програмі були запрошені голови ОСББ та люди, які готові створювати нові ОСББ.

i 17111538 1

i 17111538 1

i 17111538 1

i 17111538 1

i 17111538 1

i 17111538 1

i 17111538 1

Последнее изменение Вторник, 17/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework