×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі дошкільнят навчають правилам безпеки

Протягом жовтня-листопада у дошкільних закладах міста Житомира та області діти разом з рятувальниками та освітянами навчаються правилам безпечного поводження

n 1811156742 4вдома чи на вулиці, а також як правильно діяти під час виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Зокрема 18 листопада в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності вони провели урок-безпеки в Житомирському дошкільному навчальному закладі №46 „Космонавт ”.

Діти зустріли рятувальників дуже привітливо та показали повчальну виставу – мініатюру «Правила безпеки». Спектакль був проведений на високому рівні, діти в грайливій формі навчались всім правилам пожежної безпеки та навчали інших малюків.

Далі працівники ДСНС розповіли дітям про героїчну професію рятувальника, а також нагадали їм найважливіші правила поводження з вогнем, електро- та газовими приладами. Пояснили, що треба робити у випадку виявлення невідомих вибухонебезпечних предметів та роздали відповідні листівки. Крім того, з великим задоволенням вихованці садка брали участь у  цікавих конкурсах, завдяки яким кожен відчув себе справжнім рятувальником. Найактивніші учасники були нагороджені пам’ятними сувенірами.

Захоплюючим видовищем для малечі на майданчику садочка став показовий виступ бійців ДСНС із демонстрацією рятувального спорядження, апаратів для захисту органів дихання, спеціального одягу, касок та іншого обладнання. Все це діти змогли приміряти і спробувати використати.

n 1811156742

n 1811156742

n 1811156742

n 1811156742

Последнее изменение Среда, 18/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework