×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині минулого тижня на пожежах та у ДТП загинуло 3 особи

Тиждень, що минув, на жаль, не обійшовся без прикрих випадків та пригод.

n 2411156832Зареєстровано 27 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 1 людина загинула та 43 особи отримали травми.

Як повідомляють в управлінні цивільного  захисту населення, 16 листопада поблизу села Семенівка Бердичівського району зіткнулися два автомобілі - травмовано 1 особу. 21 листопада у Коростишеві через з'їзд легкового автомобіля у кювет отримали травми 2 особи.

На території області виникло 23 побутові пожежі. Як наслідок, у вогні загинули 2 людини, 1 особу травмовано та двох людей врятовано. Так, у селі Харліївка Попільнянського району виникла пожежа в дерев'яному житловому будинку. Під час її гасіння було виявлено тіло 44-річного чоловіка. Подібне лихо трапилося і в селі Черемошне Житомирського району. Вогонь відібрав життя у чоловіка 1954 року народження. Під час пожежі врятовано людину в селі Моделів Радомишльського району.

Крім того, надійшло 9 повідомлень про випадки невиробничого травматизму – 3 особи загинуло та 6 осіб отримали травми.

Спричинили ці лиха необачність та недбалість. Отож, щоб не трапилося біди, вкотре звертаємося до жителів області з проханням бути обережними, дбати про власну безпеку та безпеку своїх близьких! 

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework