×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На «Житомирському бронетанковому» відновлюють 18 типів бойових машин

Провідне підприємство ДК «Укроборонпром» – Житомирський бронетанковий завод – за 9 місяців поточного року передало до Збройних сил України 180 одиниць військової техніки.

n 2511156856Про це повідомляє «Укроборонпром» із посиланням на  начальника заводу Олексія Бабіча.

«За 9 місяців поточного року ДП «Житомирський бронетанковий завод» відправив до Збройних сил України 180 одиниць військової техніки. Це вже в 2 рази більше  ніж за минулий рік», – підкреслив він.

За словами Олексія Бабича, підприємство стрімко розвивається, а виробництво набирає обертів. На заводі вже відновлюють 18 типів бойових машин та виробляють бойові модулі.

За 9 місяців роботи у 2015 році на заводі збільшили середню заробітну плату – відтепер вона становить майже 5,5 тис. грн. Створено 215 нових робочих місць.

Як заявляв раніше заступник генерального директора з розвитку ДК "Укроборонпром" Артур Херувімов, за рік Концерн зробив практично неможливе і підняв українську оборонну промисловість із руїн. Сьогодні вітчизняний ОПК вже може задовольняти потреби української армії. Пріоритетом Концерну стає виробництво сучасної високотехнологічного зброї.

Нагадаємо, що «Укроборонпром» виконав державне оборонне замовлення минулого року на 100%, а цьогоріч виконання ДОЗ значно випереджає графіки.

Довідка. ДП «Житомирський бронетанковий завод» здійснює виготовлення, капітальний ремонт та модернізацію легкоброньованої військової техніки різних модифікацій.

Последнее изменение Среда, 25/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework