×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завтра у Житомирі та області пролунають сирени

Завтра, 27 листопада з 14:00 до 15:00 у Житомирі та області пролунає виття сирен.

n 2611156873  В цей день буде проведена комплексна перевірка територіальної системи централізованого оповіщення цивільного захисту з поданням сигналу «Увага всім!.

«У п'ятницю, 27 листопада, будуть включені всі вуличні електросирени. Мета проведення - перевірити стан працездатності системи для використання за призначенням», - повідомляє т.в.о. начальника управління цивільного захисту населення  Житомирської  ОДА Сергій   Безносюк.

Громадяни повинні пам'ятати, якщо лунає звук електросирен не менше трьох хвилин, це означає «Увага всім!». Щоб дізнатися, що трапилося, і як необхідно діяти, треба негайно ввімкнути радіоточку проводового мовлення, радіоприймач чи телевізор на хвилю обласного телерадіомовлення.

Як правило інформація передається кілька разів. Якщо ж людина перебуває на вулиці, необхідно зайти найближчим установа або житловий будинок і попросити включити радіоприймач і з'ясувати причину тривоги.

Всього на Житомирщині встановлено понад 100 електросирен, які включені в загальну систему оповіщення, тобто працюють від центру управління і можуть одночасно оповістити про біду населення всієї області, так і окремого району чи міста. 

Последнее изменение Четверг, 26/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework