У Житомирі пройшов випускний урок для студентів БізнесШколи

Для студентів БізнесШколи Житомирського регіонального управління ПриватБанку пройшло останнє заняття.

Випускний урок, як і перший, для частини юніорів провів директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв.

БізнесШкола працювала у Житомирі два місяці в рамках програми ЮніорБанку. За цей час для дітей пройшло вісім уроків, які кардинально відрізнялись від звичайних шкільних уроків.

Вони проводились у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, творчими завданнями.

Відповідно до цьогорічної програми БізнесШколи, діти отримали не лише теоретичну базу знань у фінансовій сфері, а й мали змогу ознайомитись із реаліями бізнесу під час екскурсій у найбільші підприємства міста, перейняти шлях до успіху відомих людей.

Зокрема, діти відвідали Житомирську панчішну фабрику, яка вже 80 років успішно працює та виготовляє якісну продукцію.

Останній урок запам’ятався учням різними творчими завданнями, спрямованими на підведення підсумку всього навчання у БізнесШколі.

“Мені сподобалось навчання у БізнесШколі. Я дізнався багато цікавої інформації і про перші банки, про гроші, про банківську продукцію, банківські професії. У майбутньому я б хотів стати програмістом і працювати у ПриватБанку, а разом із тим паралельно стати кандидатом біологічних наук”, - розповів випускник БізнесШколи В’ячеслав Камінський.

Кожен юніор отримав сертифікат від ПриватБанку, який засвідчує навчання дитини у БізнесШколі, а також подарунки.

ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та запроваджується ще один напрямок - бізнес-квест.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 700 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

 

 

Последнее изменение Пятница, 27/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework