×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Через негоду на Житомирщині 10 населених пунктів лишилися без світла

У другій половині дня 1 грудня внаслідок складних погодних умов частково пошкоджено дахи окремих приватних житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери,

n 0212156952є окремі випадки повалення дерев.  До аварійно-відновлювальних робіт залучено підрозділи ДСНС та комунальні служби.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 280 населених пунктів у шіснадцяти областях, а саме: Полтавська – 87, Одеська – 48, Дніпропетровська – 39, Львівська – 13, Вінницька – 13, Черкаська – 13, Херсонська –12, Тернопільська – 10, Житомирська – 10, Кіровоградська – 8, Чернівецька – 7, Хмельницька – 7, Сумська – 7, Луганська – 2, Київська – 3, Харківська – 1. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

Ситуація знаходиться на контролі Головних управлінь ДСНС в областях.

За прогнозами Укргідрометцентру сьогодні, 2 грудня, в Україні спостерігатиметься погіршення погодних умов: у більшості областей очікуються пориви вітру 15-20 м/с, вночі та вранці у південній частині місцями пориви вітру 25-30 м/с, вночі у східних областях сильні опади; у північній половині країни на дорогах подекуди ожеледиця.Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не планувати поїздок на значні відстані та не вирушати у туристичні походи в гори.

Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Последнее изменение Среда, 02/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework