×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У День ЗСУ, кращі викладачі і курсанти ЖВІ отримали медалі «За відродження України» та ордени «Гідність та честь»

3 грудня 2015 року у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова відбулися урочисті заходи, присвячені 24-й річниці Збройних Сил України.

n 0712157015У цей день відзначають особливий внесок української новітньої армії в захист Батьківщини. Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців, яке давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів, - повідомляє прес-служби Житомирської єпархії.

Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав, у супроводі секретаря єпархії диякона Аліма Мельника і прес-секретаря ігумена Ієремії (Шекеля), відвідав урочистості. Разом з владикою на торжества завітали гості засновники благодійного фонду «Святої княгині Ольги» при Житомирській єпархії - Юрій Радченко та Федір Зборовський. Владику радо зустріли начальник інституту генерал-майором, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат державної премії України в галузі науки і техніки доктор технічних наук, професор Юрій Даник, заступник начальника інституту полковник Андрій Хабчук, заступник начальника інституту з виховної роботи - начальник відділу з виховної роботи, полковник Володимир Наконечний.

n 0712157015 1

Владика привітав учасників урочистих зборів, що відбулися в клубі військового інституту, де були присутні особовий склад, ветерани інституту та Збройних Сил України і розпочав захід загальною молитвою. «Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці на сьогодні зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, викладацько-професорського складу, курсантів, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам!» - сказав владика.

«Не дивлячись на виниклі економічні та інші труднощі, які випали на долю нової незалежної української держави, діючому складу військового інституту вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати одним з найсучасніших і боєздатних на пострадянському просторі» - зазначив Юрій Радченко.

У святковій обстановці, яка панувала в залі, засновник благодійного фонду «Святої княгині Ольги» Юрій Радченко, після привітання, заохотив нагородами кращих військовослужбовців і працівників за патріотизм, громадську активність та самовідданість, спрямовані на розвиток державності України, курсантів та викладачів, які під час АТО довели, що поняття гідність та честь для них життєвим принципом медалями «За відродження України» та орденами «Гідність та честь». Владика Ізяслав, зі свого боку, вручив для нагороджених Благословенні грамоти, іконки Юрія Переможця та молитовники.

На завершення владика поблагословив присутніх і окропив освяченою водою.

Після закінчення офіційної частини святкувань начальник інституту провів екскурсію музеєм закладу. Тут організовані цікаві тематичні виставки, що розкривають більш як сторічну історію закладу, де регулярно проходять загальні оглядові та тематичні екскурсії, організовано прийом делегацій з інших українських та зарубіжних ВНЗ, високопосадових осіб, зустрічі з цікавими особистостями, ветеранами Великої вітчизняної війни. Музейна експозиція активно використовується в процесі вивчення студентами курсу забезпечуючи наочність навчального процесу, що підвищує рівень засвоєння студентами навчального матеріалу. Постійно здійснюється робота з пошуку нових матеріалів з історії військового інституту.

Последнее изменение Понедельник, 07/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework