×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Продукція Коростишівськго лісгоспу ввійшла до 100 кращих товарів України

Диплом переможця Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт та послуг) «100 кращих товарів України» у номінації «Промислові товари для населення» отримало державне підприємство «Коростишівське лісове господарство».

n 0812157027Як повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ, спеціальна комісія, до якої входять незалежні експерти оцінювала ресурси лісгоспу, обладнання та продукцію за основними та додатковими критеріями з безпосереднім виїздом на підприємство.

«Підприємство спрямовує всі зусилля на поліпшення якості та конкурентоспроможності нашої продукції, аби вона відповідала потребам та очікуванням споживачів, - каже директор лісгоспу Валентин Ейсмонт. – Тому нам, звісно дуже приємно, що наша продукція отримала таку високу оцінку.»

Тепер при реалізації дошки облицювальної це підприємство має право використовувати логотип вищеназваного конкурсу «Переможець-2015».

Варто зазначити, в подібних обласних конкурсах лісогосподарське підприємство виходить переможцем не вперше. Що ж до Всеукраїнського – то перемогу Коростишівський лісгосп отримує вже вдруге, натомість лауреатом був неодноразово.

Последнее изменение Вторник, 08/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework