×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині очікується пониження температури повітря

За інформацією УДАІ УМВС України в Житомирській області 8 грудня станом на 10.00 на Житомирщині зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких одна людина загинула,

n 08121570363 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Однією з причин ДТП стало ігнорування водіями особливостей кермування під час ускладнення погодних умов та недотримання правил дорожнього руху.

Шановні водії Житомирщини! Складні погодні умови підвищують ризик потрапити у ДТП, у зв’язку з чим правоохоронці нагадують як водіям, так і пішоходам про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

За повідомленням Гідрометцентру України 8-13 грудня на території Житомирської області очікується пониження температури повітря від -1 в нічний час доби та до +3 градусів в денний період, унаслідок чого на дорогах області можливе виникнення ожеледиці.

Намагайтеся у дні негоди не виїздити на автошляхи без нагальної потреби. При керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте про уважність та обережність. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію. Закликаємо пішоходів в умовах недостатньої видимості переходити дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись, що водії автотранспортних засобів вас помітили.

Последнее изменение Вторник, 08/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework