×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирські поліцейські розповіли дітям про права та обов’язки людини

Пізнавально-розважальний захід було проведено у житомирському профілакторії «Лісний берег» у рамках Всеукраїнського тижня права.

i 11121537 1Окрім лекцій, поліцейські влаштували для дітей пізнавальні вікторини та конкурси, а також допомогли юним учасникам розібратися у своїх правах та обов’язках.

Це не перша наша зустріч з поліції з дітками, які проходять тривалу реабілітацію у санаторії. Цього разу діти дізналися від правоохоронців про гарантовані їм Конституцією України права та обов’язки, довідалися про відповідальність неповнолітніх за вчинені ними правопорушення. Врешті після змістовної лекції усі бажаючі взяли участь у пізнавальній вікторині, причому змагання відбулися між командами хлопців та дівчат.

Відтак, намагаючись ні в чому не поступитися, дітлахи навипередки розв’язували тестові завдання та давали відповіді на каверзні запитання ведучого. Отримуючи за кожну правильну відповідь зображення областей України, команди заповнювали ними карту держави, яка й допомогла визначити переможців.

Зрештою перемогу отримала дружна команда хлопців. Правоохоронці нагородили учасників дипломами та подарували настільні ігри й солодощі.

За словами поліцейських, правові уроки для молоді упродовж тижня тривають у всіх навчальних закладах Житомирщини.

i 11121537 2

i 11121537 2

i 11121537 2

i 11121537 2

Последнее изменение Пятница, 11/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework