×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині школярів навчають фінансовій грамотності

Понад 30 учнів Брусилівської гімназії імені Г.О.Готовчиця підвищили свою фінансову грамотність разом із ПриватБанком.

l 11121533Колишній випускник гімназії, а нині керівник Брусилівського відділення ПриватБанку, Роман Лаворчук провів зустрічі з учнями та розповів про основи фінансової освіти і дав практичні поради.

Зокрема, діти дізнались історію виникнення перших банків, пограли у фінансову вікторину, розібрались, як вберегтись від карткових шахраїв.

Оскільки на зустрічі були присутні старшокласники, то вони мали змогу поцікавитись, які професії охоплює банк, які риси характеру необхідно розвивати, щоб стати успішним менеджером.

«ПриватБанк активно працює з дітьми над підвищенням їхньої фінансової грамотності. Адже саме вони будуть розвивати економіку нашої країни. Мені, як випускнику Брусилівської гімназії, особливо приємно працювати над розвитком школярів цього закладу», – зазначив Роман Лаворчук.

Вже у найближчий час для школярів Брусилова проведуть екскурсію у ПриватБанку. Також розпочне свою роботу БізнесШкола для дітей. Всі ці активності відбуваються у рамках програми ЮніорБанк.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 700 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Последнее изменение Пятница, 11/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework